Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

2017 är ytterligare ett rekordår för Supply Chain Conference

Supply Chain Conference 2017, med talare från företag som Amazon, Carlsberg, IKEA och SKF, slog förra årets rekord med fler besökare än någonsin tidigare.

Nära 300 branschkunniga inom supply chain stod på deltagarlistan till Supply Chain Conference 2017. En stor ökning från 2016 och lokalerna fylldes på Courtyard by Marriott under både onsdagens Supply Chain Academy och torsdagens Supply Chain Conference.

En möjlig förklaring bakom succén är talarna under finaldagen. Tetra Pak, Kronans Apotek, Tesla och Uber, har alla stått på scenen under föregående års konferenser. Årets event var inget undantag och talarlistan inkluderade ansvariga från företag som Amazon, Carlsberg, IKEA och SKF.

I tillägg till branschtalarna, hölls en inspirerande keynote av danska talaren och digitala entreprenören, Christiane ”Elektronista” Vejlø. Christiane Vejlø gav en uppdatering om det digitala landskap som alla företag verkar inom och dess påverkan.

”Det var en sann ära att ha så många bra talare på scen och som final Tim Collins, Vice President of Worldwide Logistics, från Amazons huvudkontor i Redmond. Det säger någonting när talare från stora länder och globala företag vill delta i ett branschevent i Sverige. Energin som alla talare och deltagare utstrålar under Supply Chain Conference gör oss på Optilon också mycket stolta. Jag hoppas att Optilon med denna årliga konferens inspirerar så att vi i Norden ligger i framkant med de bästa lösningarna inom supply chain.” säger Richard Barkevall, VD på Optilon.

Om Supply Chain Conference

Supply Chain Conference är ett tvådagarsevent och ett nordiskt branschforum. Syftet är att lyfta branschen inom regionen. Den försa dagen består av olika kurser och den andra dagen inspirerar talare med kunskap och best practices. Båda dagarna ämnar att föra samman yrkesverksamma inom supply chain och bjuda på nätverksmöjligheter. 2005 hölls det första Supply Chain Conference och Optilon har stått bakom initiativet sedan start.

Om Optilon

Optilon skapar affärsvärde för företag inom tillverkning och handel genom oberoende lösningar baserade på applikationer för planering och optimering av försörjningskedjor. Företagets konsulter är specialister och jobbar inom tre huvudområden; supply chain design, serviceoptimering och supply chain planering.

Liknande nyheter

Amazon till Supply Chain Conference
Ett fullsatt Supply chain conference i Stockholm
Skypegrundare till Supply Chain Conference
Supply Chain Conference firar 10 år
Världsberömda föreläsare och prisbelönt lyx-elbil intar Stockholm
Supply Chain Conference

Vill du veta mer om Supply Chain Conference?

Kontakta gärna Susanne Unghagen på +46 733 738 816 eller susanne.unghagen@optilon.se.

Dela