Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Amazon till Supply Chain Conference i Stockholm

Tim Collins, Vice President Worldwide Logistics på Amazon, kommer till Stockholm för att tala på Supply Chain Conference i september.

Det nordiska branscheventet Supply Chain Conference, har växt stadigt sedan starten 2005. 2016 blev det fullt hus på Fotografiska i Stockholm och på plats fanns internationella talare från företag som Uber och Starship Technologies. I år fortsätter konferensen att växa och  redan under sommaren var det fler anmälda än under rekordåret 2016.

Bland årets talare finns representerar från företag som Carlsberg, IKEA och SKF. Årets tema är Go digital, create value, vilket sätter fokus på hur digitaliseringen påverkar vår omvärld, hela vägen från privatpersoner till företagens supply chains. En stor röst inom digitalisering är Christiane ”Elektronista” Vejlø, techentreprenör, radioprofil och digital inspiratör från Danmark, som talar på konferensen.

Även världens största e-handelsföretag finns med på talarlistan då Tim Collins, Vice President Worldwide Logistics på Amazon är en av huvudtalarna. Tim Collins började redan 1999 på Amazon och har varit med och lagt grunden på företaget. 2014 lämnade han Amazon för att hjälpa Uber att växa och under hans två år på företaget gick de från en närvaro i 60 till 400 städer. Därefter återvände Tim Collins till Amazon och har sedan dess fortsatt utveckla deras operativa verksamhet och logistik.

Tim Collins hälsar i en video från Amazons huvudkontor i Seattle, att han ser fram emot Supply Chain Conference i Stockholm den 7 september.

Länk till videomeddelandet finns här: Keynote Tim Collins, Amazon – Supply Chain Conference 2017

Anmäl dig till konferensen här: SupplyChainConference.se

Om Supply Chain Conference

Supply Chain Conference är ett tvådagarsevent och ett nordiskt branschforum. Syftet är att lyfta branschen inom regionen. Den försa dagen består av olika kurser och den andra dagen inspirerar talare med kunskap och best practices. Båda dagarna ämnar att föra samman yrkesverksamma inom supply chain och bjuda på nätverksmöjligheter. 2005 hölls det första Supply Chain Conference och Optilon har stått bakom initiativet sedan start.

Om Optilon

Optilon skapar affärsvärde för företag inom tillverkning och handel genom oberoende lösningar baserade på applikationer för planering och optimering av försörjningskedjor. Företagets konsulter är specialister och jobbar inom tre huvudområden; supply chain design, serviceoptimering och supply chain planering.

Liknande nyheter

Ett fullsatt Supply chain conference i Stockholm
Skypegrundare till Supply Chain Conference
Supply Chain Conference firar 10 år
Världsberömda föreläsare och prisbelönt lyx-elbil intar Stockholm
Supply Chain Conference

Vill du veta mer om Supply Chain Conference?

Kontakta gärna Susanne Unghagen på +46 733 738 816 eller susanne.unghagen@optilon.se.

Dela