Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Diplom-Is initierar supply chain projekt

Norges största glassproducent norska Diplom-Is initierar ett supply chain projekt tillsammans med Optilon för att förstärka företagets försörjningskedja.

Diplom-Is AS, dotterbolag till den norska mejerikoncernen TINE AS och Norges största glassproducent, har under våren påbörjat ett projekt för att ytterligare effektivisera sin försörjningskedja. Målet med projektet är att öka produktiviteten, minska lagernivåer och öka service ut mot Diplom-Is kunder. För att uppnå målen ska Diplom-Is tillsammans med Optilon förbättra sin materialanskaffning, bemanningsplanering, distributionsplanering samt produktionsplanering och sekvensering.
”Som livsmedelsproducent i allmänhet och glassproducent i synnerhet är vi på Diplom-Is väl medvetna om vikten av en förstklassig försörjningskedja för att kunna leverera kvalitativa produkter. Vi vill inte lämna något åt slumpen och vi litar till att Optilon stödjer upp med både konsultation och val av lämpliga applikationsstöd. Genom det här projektet ska vi göra det ännu enklare för alla inblandade i försörjningskedjan att ta rätt beslut i rätt tid och med god service fortsatt förse våra kunder med högkvalitativa produkter.” säger Kai Simonsen, Supply Chain Planning Manager Diplom-Is.

Dela