Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ett fullsatt Supply chain conference i Stockholm

Dagens Supply chain conference och gårdagens Supply chain academy är de mest besökta i konferensens historia, båda helt fullbokade.

Det nordiska eventet Supply chain conference, arrangerat av Optilon, har ökat i popularitet under åren. Årets event höll till på Fotografiska och Kungliga Myntet i Stockholm och är i år helt fullsatt. Eventet utökades med flera platser tills det att den absoluta maxgränsen var nådd, men lyckades ändå inte husera alla som önskade delta.

Ett rekordantal deltog i Supply Chain Academy och kurser som Advanced Analytics och Visualization samt på det traditionsenliga Supply Chain Garden Party. Samtidigt lockade även talare som Ahti Heinla, grundare till Skype och Starship Technologies, samt dr. Danny B. Lange, Head of Machine Learning på Uber, en rekordstor publik under Supply Chain Conference på Fotografiska.

”Det är ett hälsosamt tecken att se ett fortsatt växande intresse för supply chain inom Norden. Optilons ambition när vi 2005 startade Supply Chain Conference, var att just öka företagens medvetenhet om vikten av deras supply chain och att höja kunskapsnivån inom supply chain i Norden. Dagens konferens är verkligen ett bevis på en progressiv rörelse inom supply chain och ett tecken på att de gamla traditionella metoderna är på väg att fasas ut. ”– Richard Barkevall, CEO, Optilon.

Dela