Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exklusivt nordiskt supply chain nätverk

Ett nytt exklusivt och medlemsdrivet Nordiskt supply chain nätverk äger rum i Köpenhamn i slutet av april. Värd för det första mötet är Novo Nordisk och nätverket supporteras av Optilon.

Optilon stödjer företag ytterligare i deras supply chain nätverkande genom att assistera det nya medlemsdrivna nätverket Nordic Supply Chain Design Network. Läkemedelsföretaget Novo Nordisk, är det första företaget att agera värd för nätverket. De arrangerar ett möte i slutet av april på ett av deras kontor i Köpenhamn. Optilon supporterar arbetet genom att förmedla kontakter, hantera informationsuppdateringar, agendaförslag och andra uppgifter som värden kan behöva stöd med.

“Det här är ett fantastiskt tillfälle för professionella inom supply chain som använder sig av supply chain design, att dela erfarenheter och utveckla sina kunskaper. Optilon har sedan länge verkat för att öka nordiskt nätverkande med initiativ som Supply Chain Conference och vi är glada att se ett så starkt engagemang från våra kunder, speciellt från Novo Nordisk. Det känns verkligen fantastiskt att Optilon får vara med på den här nordiska supply chain resan och vi hjälper gärna till på alla sätt vi kan.” Säger Lars Krogh, Country Manager Danmark, Optilon.

Nordic Supply Chain Design Network är en exklusiv grupp based på inbjudna medlemmar och med inriktning mot supply chain design på stora nordiska företag. För ytterligare frågor, vänligen kontakta Optilon.

Vill du veta mer om Nordic Supply Chain Design Network?

Kontakta gärna Optilons VP Sales & Marketing Jens Stenquist på  +46 709 379 285 eller jens.stenquist@optilon.se.

Dela