Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Kvartett utökar Optilon

Optilon får ett tillskott av fyra nya konsulter inom supply chain i och med värvningen av Caroline Svensson, Martin Dürango, Eva Wiksten och Johan Svidén.

Nytillskottet på fyra medarbetare förstärker Optilons team av konsulter inom supply chain ytterligare. Kvartetten smygstartade redan den femtonde augusti och är nu igång med olika projektet i Europa. Eva Wiksten, civilingenjör i industriell ekonomi, kommer tidigare från ÅF. Johan Svidén har över tio års branscherfarenhet av mjukvaruutveckling och var senast gruppansvarig på SunGard. Martin Dürango och Caroline Svensson har båda en master i maskinteknik på Lunds universitet där de drev varsitt examensarbete på IKEA.

”Vi är verkligen glada att Caroline, Martin, Eva och Johan har börjat hos oss. Jag hoppas att de ska trivas riktigt bra och vill passa på att välkomna dem än en gång. De är efterlängtade och kommer bidra till ett fortsatt starkt resultat hos våra kunder,” säger Richard Barkevall, VD, Optilon.

Om Optilon

Optilon skapar affärsvärde för företag inom tillverkning och handel genom oberoende lösningar baserade på applikationer för planering och optimering av försörjningskedjor. Företagets konsulter är specialister och jobbar inom tre huvudområden; supply chain design, serviceoptimering och supply chain planering.

Liknande nyheter

Nytt Optilon kontor i Danmark
Optilons it-avdelning växer
Två nytillskott till Optilon
Ny marknadsansvarig på Optilon
Ny försäljningschef på Optilon
Optilon får nytt huvudkontor

Dela