Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

NIBE utökar planerna

NIBE utökar samarbetet med Optilon och drar i oktober igång ett projekt för att ytterligare effektivisera planering samt produktion.

Nu väljer NIBE, Nordens största tillverkare av villavärmeprodukter, att utöka samarbetet med Optilon och implementera en lösning för produktionsplanering, huvudplanering, materialplanering och detaljplanering. Lösningen baseras på den senaste teknologin inom avancerade planeringssystem, APS. Genom det nya planeringssystemet ska NIBE förbättra sin planering och produktionseffektivitet samt minska kapitalbindningen ytterligare. Projektet är ett initiativ från NIBEs svenska enhet i Markaryd och drar initialt igång på tre fabriker från och med den första oktober.

”Vi vill alltid bli ännu bättre och som marknadsledande är det viktigt att både ha ett tydligt fokus och utmana sig själv. Optilon med sin långa erfarenhet samt djupa kunskap är ett bra stöd i den processen och vi är trygga med samarbetet.” säger Dan Ekener, Supply Chain Manager, NIBE AB.

Om NIBE

NIBE Energy Systems är Nordens största tillverkare av energiprodukter för villor och fastigheter och har en marknadsledande position i norra Europa inom huvudområdena värmepumpar och varmvattenberedare. Affärsidén är att förse bostäder och fastigheter med produkter för inomhuskomfort och uppvärmning av tappvatten. Sortimentet har successivt utvecklats från enklare produkter för uppvärmning till koncept för värme, ventilation, kyla och värmeåtervinning.

Om Optilon

Optilon skapar affärsvärde för företag inom tillverkning och handel genom oberoende lösningar baserade på applikationer för planering och optimering av försörjningskedjor. Företagets konsulter är specialister och jobbar inom tre huvudområden; supply chain design, serviceoptimering och supply chain planering.

Liknande nyheter

NIBE standardiserar processerna
FM Mattsson Mora Group uppdaterar med ny lageroptimering
ELON Group väljer Optilon som leverantör för lageroptimering
Oatly i rekordsnabb implementering av nytt prognosverktyg
Getinge Disinfection i projeket för att minska sina lagernivåer
Med hjälp av Optilon satsar Culinar på bättre service till sina kunder
Automatisering förbättrar tillgängligheten för Optilons kund Skånska Byggvaror

Vill du veta mer om Optilons samarbete med NIBE?

Kontakta gärna områdeschef Johan Simmons på +46 70 937 92 95 eller johan.simmons@optilon.se

Johan Simmons

Dela