Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ny försäljningschef på Optilon

På Optilon arbetar många personer med lång erfarenhet från branschen, både inom konsult- och säljorganisationen. Vi värnar om att bevara kompetensen inom bolaget och att vi lyckas med det, ser vi som en stor styrka i en bransch där hög kompetens är a och o. Det är därför med glädje vi välkomnar vår nya säljchef Jens Stenquist.

Jens har varit med sedan Optilons start 2005 och är således en av grundarna. Under sin tid på Optilon har han bland annat varit konsult, kundansvarig och konsultchef. I grunden är Jens civilingenjör i Industriell ekonomi från Linköpings Tekniska Högskola, innan han började på Optilon arbetade han som Solution architect på Intentia. Jens är genuint affärsmässig och har stor kunskap inom Optilons tre affärsområden Supply Chain Design, Service Optimization och Supply Chain Planning.
Vi hoppas och tror att Jens kan bidra till att ytterligare utveckla vår redan kompetenta säljorganisation och önskar honom lycka till i sin nya roll.
Optilons tidigare försäljningschef Magnus Edberg kommer även fortsatt att ha en nyckelroll på företaget. Han kommer huvudsakligen att fokusera på affärsutveckling samt ansvara för Optilons största kunder.

Om Optilon

Optilon skapar affärsvärde för företag inom tillverkning och handel genom oberoende lösningar baserade på applikationer för planering och optimering av försörjningskedjor. Företagets konsulter är specialister och jobbar inom tre huvudområden; supply chain design, serviceoptimering och supply chain planering.

Liknande nyheter

Kvartett utökar Optilon
Nytt Optilon kontor i Danmark
Optilons it-avdelning växer
Två nytillskott till Optilon
Ny marknadsansvarig på Optilon
Optilon får nytt huvudkontor

Dela