Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Ny marknadsansvarig på Optilon

Efter nära 1,5 år lämnar Elin Amberg Wunderman sin konsulttjänst som social medieanalytiker på Microsofts marknadsavsdelning, för en ny roll som marknadsansvarig på Optilon. Elin har tidigare jobbat på både Arla Foods och Telia.

Det har varit spännande och lärorikt att få pröva på byrålivet men efter att ha spenderat de senaste åren som specialist i stora organisationer lockar helhetsansvaret. Optilons vision att alla kunder ska bli referenskunder inom 6 månader är också förenligt med min syn på kundrelationer. Sedan är det såklart extra kul med IT-branschen där jag har mina rötter som systemvetare, säger Elin Amberg, marknadsansvarig på Optilon.

Vi är oerhört glada att kunna knyta Elin till oss. Vi är övertygade om att hon kommer bidra med vår målsättning att bli den ledande aktören inom Supply Chain Optimization på den nordiska marknaden. Under 2014 har vi haft en kraftig tillväxt inom samtliga områden där vi bland annat sett en stor efterfrågan inom E-commerce, Retail & Wholsale. Vi har varit duktiga på att leverera men mindre bra på att berätta om alla uppdrag och våra referenskunder. Här kommer Elin att spela en nyckelroll, säger Jens Stenquist, försäljningschef på Optilon.

Elin har under mars påbörjat sin nya roll.

Om Optilon

Optilon skapar affärsvärde för företag inom tillverkning och handel genom oberoende lösningar baserade på applikationer för planering och optimering av försörjningskedjor. Företagets konsulter är specialister och jobbar inom tre huvudområden; supply chain design, serviceoptimering och supply chain planering.

Liknande nyheter

Kvartett utökar Optilon
Nytt Optilon kontor i Danmark
Optilons it-avdelning växer
Två nytillskott till Optilon
Ny försäljningschef på Optilon
Optilon får nytt huvudkontor

Dela