Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nytt Optilon kontor i Danmark

​I april 2016 öppnar Optilon sitt kontor i Danmark i Köpenhamn och Lars Villads Krogh ansluter till Optilon som ansvarig för det danska kontoret.

Optilon förstärker sin nordiska position när det senaste kontoret öppnar upp i Köpenhamn, Danmark. Lars Villads Krogh ansluter samtidigt till Optilons team och axlar rollen som regionschef i Danmark. Lars har mer än 20 års näringslivserfarenhet med tidigare roller som VD, chef, styrelsemedlem och ordförande på meritlistan. Han är också väl insatt i branschområdet supply chain då han har varit inom branschen under flera år.

“Jag är glad och ivirg över att komma igång eftersom att det kräver en del arbete att starta ett kontor. Trots att Optilon har en stark nordisk närvaro och etablerade kunder i Danmark, krävs det insatser för att nå utanför trygghetszonen, men jag gillar utmaningar och kommer göra mitt bästa för att det här ska bli en succé”, kommenterar Lars Villads Krogh, regionschef Danmark, Optilon.

“Ja, vi satsar på den danska marknaden och trots att vi under flera år har varit aktiva i Danmark, är det här en mer långsiktig lösning där vi inte bara har danska kunder utan där Optilon erbjuder en kontinuerlig närvaro. Den största fördelen är att vi dessutom knyter Lars Villads Krogh till oss på Optilon, en verkligt erfaren och talangfull kollega”, säger Richard Barkevall, VD, Optilon.

Om Optilon

Optilon skapar affärsvärde för företag inom tillverkning och handel genom oberoende lösningar baserade på applikationer för planering och optimering av försörjningskedjor. Företagets konsulter är specialister och jobbar inom tre huvudområden; supply chain design, serviceoptimering och supply chain planering.

Liknande nyheter

Kvartett utökar Optilon
Optilons it-avdelning växer
Två nytillskott till Optilon
Ny marknadsansvarig på Optilon
Ny försäljningschef på Optilon
Optilon får nytt huvudkontor

Dela