Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Optilon ett av få konsultbolag inom både supply chain och predictive analytics

Optilon är positionerade som ett av totalt sex konsultbolag inom ”Predictive Anatlytics & Big Data”, när tidningen Supply Chain Movement visar upp sin årliga Supply Chain Metropolitan Consulting Subway Map för europa.

Predictive analytics and supply chain is connected to Optilon in the European Supply Chain Map

Supply Chain Metropolitian Consulting Subway Map

Den europeiska tidskriften Supply Chain Movement kommer årligen ut med sin Supply Chain Metropolitan Subway Map, en kartläggning över europeiska konsultbolag inom supply chain och dess kompetensområden. Tunnelbanekartan visar konsultbolagen som stationer och varje tunnelbanelinje representerar ett område inom supply chain. I år har de tidigare tjugotre linjerna utökats till tjugofyra med ett helt nytt område ”Predictive Analytics and Big Data in Supply Chain”.

Supply chain och predictive analytics

Tillsammans med totalt sjuttiotvå olika bolag är Optilon med på kartan i år igen. Optilon är också ett av de sex bolag som täcker upp för det nya området Predictive Analytics. Inom Spare parts management/reverse chain management är Optilon ett av enbart fyra konsultbolag som klarar av att täcka området. Ytterligare områden som Optilon täcker upp för i årets upplaga är Supply chain network, S&OP/forecasting/demand planning, APS/SCP implementation.

“Det är härligt att en stor branschtidning som Supply Chain Movement uppmärksammar Optilons unika kompetens och vårt sätt att vi jobbar i framkant med nya metoder. Nu vill vi såklart visa på ytterligare expertis till nästa års europeiska supply chain karta.“ säger Jens Stenquist, VP Sales & Marketing, Optilon.

Se kartan i sin helhet på Supply Chain Movements hemsida.

Dela