Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Optilon talar på LogistikTrend 2018

Johan Öhlin, head of Advanced Analytics på Optilon, talar om möjligheterna inom Machine Learning och predictiv analys på Catenas årliga konferens LogistikTrend 2018.

Möjligheter inom Machine Learning och prediktiv analys

På Dunkers i Helsingborg den 24:e Maj 2018 är det dags för Cantenas årliga konferens, LogistikTrend 2018. Johan Öhlin från Optilon har tackat ja till att tala på konferensen, som i år har temat ”Det digitala Varuflödet”.
Johan kommer ge deltagarna en överblick av Machine Learning och prediktiv analys, deras praktiska användningsområde inom logistik och Supply Chain tillsammans med hur denna typ av teknologi kan transferera processer och verksamheter för att bli mer effektiva, lönsamma och hantera risk på ett bättre sätt. Med hjälp av prediktiv analys och Machine Learning kan verksamheter förstå framtida utfall tidigare samt lösa ytterst komplexa affärsproblem. Vidare Johan även igenom de grundförutsättningar för data och projektstyrning som gör avancerade analytiska projekt framgångsrika.

Om Johan Öhlin    

Johan Öhlin är ansvarig för Advanced Analytics på Optilon och arbetar med att applicera Machine Learning och andra typer av mer avancerade analytiska teknologier inom Supply Chain för ett brett antal nordiska kunder. Johan har lång erfarenhet av planera och leverera avancerade analytiska projekt och har under de senaste åtta åren haft sin bas i London där han senast varit verksam inom data science-lösningar för finansiella tjänster. Johan är utbildad inom Information Management på Copenhagen Business School och inom kommunikation på Bryant University, Rhode Island, USA.

Läs mer om Advanced Analytics här!
Läs mer om LogistikTrend här!

Dela