Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Optilons partners erkända som visionärer och ledare

Optilons partners LLamasoft och ToolsGroup, har båda erkänts som visionärer och ledare av globala teknikinriktade forskningsföretag.

I rapporter från de teknikinriktade forskningsföretagen Gartner och Nucleus Research, har Optilons partners LLamasoft och ToolsGroup erkänts som visionärer och ledare.

I Gartners nya rapport, Gartner Magic Quadrant for S&OP SOD, har både LLamasoft och ToolsGroup introducerats som visionärer. Samtidigt har den etablerade rapporten, Inventory Optimization Value Matrix, från Nucleus Research, placerat de två mjukvaruföretagen som ledare.

Gartner har även listat Tableau Software som ledare för femte året i rad i deras rapport, Gartner Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms.

Optilon arbetar med LLamasofts applikation Supply Chain Guru, Tableau Softwares applikation Tableau samt ToolsGroups application Service Optimizer 99+.

“Det här är ytterligare bevis på att den analys vi gjorde för flera år sedan, då vi identifierade tre kompetenstunga företag med starka supply chain applikationer, var riktig. Vår historia med ToolsGroup, LLamasoft och Tableau, går långt tillbaka i tiden och innehåller flera succéer klart värdiga dagens erkännande” säger Magnus Edberg, Partner Director, Optilon.

Om LLamasoft

LLamasoft är den ledande utvecklaren inom avancerade program för Supply Chain Design. LLamasoft var först i världen med att kombinera optimering och stokastisk simulering inom strategisk logistikplanering.  LLamasofts mjukvara heter Supply Chain Guru och är ett väldigt effektivt verktyg när det kommer till modellering, optimering och riskanalys av logistisknätverk.  Supply Chain Guru har varit förstahandvalet när det kommer till strategisk nätverksanalys för många av världens största företag; Dell, General Mills, Unilever, ConocoPhillips, Arcelor-Mittal, Coca Cola med flera.

Om Tableau Software

Tableau hjälper människor se och förstå data. År 2020, kommer världen generera 50 gånger så mycket data som under 2011 och ha 75 gånger fler informationskällor (IDC, 2011). Inom den här datan finns stora, ojämförliga, möjligheter för människans utvecklingsområden. Men för att slå mynt av möjligheterna behöver människan ta kontroll över kraften i datan. Tableau utvecklar mjukvara för att göra just detta.

About ToolsGroup

ToolsGroup arbetar med efterfrågedrivna planeringsprocesser. Deras mjukvara SO99+ analyserar efterfrågehistoriken för att skapa de bästa möjliga prognoserna. ToolsGroups lösning stödjer områden som efterfrågeplanering, S&OP, kampanjprognoser, påfyllning och lageroptimering. Deras filosofi “Powerfully Simple” betyder att mjukvaran stödjer intelligent beslutsfattande på en hög nivå samtidigt som att det är enkelt att använda.

Liknande nyheter

Optilons partner Tableau utsedd till ledare för femte året i rad
För fjärde året behåller Optilons partner Tableau sin ledarpostion i Gartners Magic Quadrant
Optilons partner ToolsGroup avancerar i Gartners Magic Quadrant

Vill du veta mer om Optilons partnerskap?

Kontakta gärna Magnus Edberg på +46 709 379 281 eller magnus.edberg@optilon.se.

Dela