Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

SKF förbättrar sin planeringsprocess tillsammans med Optilon

Tillsammans med Optilon ska SKF förbättra sin planeringsprocess.

SKF tar nästa steg i deras globala planeringsstrategi. Detta kommer förändra den nuvarande fristående planeringen och skapa en gemensam global planeringsprocess – vilket öppnar upp för nya globala optimeringsmöjligheter samtidigt som att den lokala kunskapen bevaras och förstärks.

“Vi är bra på att planera men vi kan inte behålla vår konkurrensfördel om vi fortsätter att isolera planeringen av våra supply chainenheter. Det här projektet kommer att förändra vårt arbetssätt genom att integrera efterfrågeplaneringen, distributionsplaneringen och huvudplanen till vad vi kort och gott kallar ‘integrerad planering’. Det är det senaste steget av flera års samarbete med Optilon. De har varit riktigt duktiga i att utmana oss och vårt sätt att tänka och hjälpt oss att hitta nya arbetsmetoder för vår efterfrågekedja,” säger Jörg Schlager, Business Transformation Demand Chain, SKF.

“Vi är mycket stolta över arbetet vi gör tillsammans med SKF. Det är ett fantastiskt företag med ett högkvalificerat och ambitiöst team som verkligen eftersträvar förändring. Det är en ära att göra den här resan inom supply chain tillsammans och vi ser fram emot att fortsätta den samt se resultaten,” kommenterar Jens Stenquist, sälj- och marknadsdirektör, Optilon.

Om SKF

SKF är en av världens ledande leverantörer av rullningslager, tätningar, mekatronik, service och smörj-system. Serviceerbjudandet omfattar tjänster såsom teknisk support, underhållsservice, tillstånds-övervakning, tekniska konsulttjänster och utbildning. SKF är representerat i fler än 130 länder och har återförsäljare på cirka 17 000 platser världen över. Försäljningen 2016 uppgick till 72 787 miljoner kronor och antalet anställda var 44 868. www.skf.com.

Om Optilon

Optilon skapar affärsvärde för företag inom tillverkning och handel genom oberoende lösningar baserade på applikationer för planering och optimering av försörjningskedjor. Företagets konsulter är specialister och jobbar inom tre huvudområden; supply chain design, serviceoptimering och supply chain planering.

Liknande nyheter

FM Mattsson Mora Group uppdaterar med ny lageroptimering
ELON Group väljer Optilon som leverantör för lageroptimering
Oatly i rekordsnabb implementering av nytt prognosverktyg
Getinge Disinfection i projeket för att minska sina lagernivåer
Med hjälp av Optilon satsar Culinar på bättre service till sina kunder
Automatisering förbättrar tillgängligheten för Optilons kund Skånska Byggvaror
Diplom-Is initierar supply chain projekt

Vill du veta mer om Optilons samarbete med SKF?

Kontakta gärna Optilons försäljningschef Jens Stenquist på  +46 709 379 285 eller jens.stenquist@optilon.se.

Dela