Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Skypegrundare till Supply Chain Conference

Ahti Heinla, medgrundare till bland annat Skype och Starship Technologies kommer till Stockholm i september för att tala på Supply Chain Conference.

Multientreprenören Ahti Heinla, en av tre grundare till Skype samt en av grundarna bakom Starship Technologies, axlar rollen som inledande keynote på nordiska Supply Chain Conference.

Temat för årets konferens är ”Supply Chains of Tomorrow” vilket passar väl in på Heinlas nya bolag Starship Technologies, vars produkt är tänkt att revolutionera hemleveranser på samma sätt som Skype revolutionerade telekom. Produkten som företaget tagit fram är en självgående leveransrobot som tar sig fram längs med trottoarer och andra gångvägar. Tanken är att minimera leveransens kostnad så väl som tid samt utsläpp och roboten är redan live i England och Tyskland.

”Ahti Heinla är en väldigt spännande talare och Starship Technologies är ett mycket passande företag för Supply Chain Conference. Med vår avslutande keynote Dr. Danny B. Lange, Head of Machine Learning på Uber, skapas dessutom en helhet, där både den taktiska samt strategiska automatiseringen i företagens supply chains möts och allt detta med människan i centrum.” – Richard Barkevall, VD, Optilon.

Årets Supply Chain Conference äger rum 7-8 september i Stockholm och är den elfte i rad. Bland tidigare års talare återfinns bland annat Tesla, Ikea och TetraPak.

Dela