Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Supply Chain Conference firar 10 år

Idag går Supply Chain Conference av stapeln för tionde året i rad. Konferensen har med åren utvecklats till en tvådagarskonferens som startar med utbildningsdagen Academy och avslutas med världskända talare den andra dagen.

För tionde året i rad äger det nordiska eventet Supply Chain Conference rum. Ett tvådagarsevent som samlar verksamma inom supply chain inom hela Norden. Under den första dagen, kallad Academy, hålls kurser inom Supply Chain Optimization som Descriptive Design och Predictive Learning. Den andra dagen står fokus på talare från hela världen.

I år introducerar konferensen Principal Analyst James Cooke från Nucleus Research som talare för första gången i Sverige. Bland talarna syns även IKEA, Findus, Costa Express och konferensens andra keynote, Johan Norberg. Chris Clowes från Costa Express talar även på Gartners Supply Chain Executive Summit i London senare i september.

Supply Chain Conference instiftades av Optilon som sedan starten drivit arbetet med konferensen i syfte att öka kunskapsspridningen inom branschen och lyfta supply chain inom Norden. Optilon startades av tolv seniora konsulter 2005 och firar själv tio år som företag 2015. Optilon och Supply Chain Conference har vuxit sida vid sida det senaste decenniet.

Det är verkligen roligt att se hur konferensen fortsätter växa sedan starten och numera har en självklar plats inom branschen. Vi kände för tio år sedan att det här var ett viktigt initiativ för att stärka branschområdet supply chain och med facit i hand ser vi att Supply Chain Conference fyller sitt syfte, säger Richard Barkevall, VD på Optilon.

Årets konferens äger rum på Fotografiska i Stockholm och modereras av Annika Dopping. Runt 200 förväntas delta under konferensens två dagar.

Dela