Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Uppskattat frukostevent inom retail

Optilon och Supply Chain Effect ordnade frukostevent för retail, där e-handeln Skånska Byggvarors presentation blev mycket uppskattad av deltagarna.

Tillsammans med tidningen Supply Chain Effect ordnade Optilon frukosteventet Retail Planning Automation i Stockholm. Eventet riktade in sig på planeringsutmaningar inom handeln samt hur automatisering av planering och styrning kan vara en del av lösningen.

På agendan stod Mike Opdahl, Supply Manager på e-handelsföretaget Skånska Byggvaror som talare. Han delade med sig av erfarenheter från Skånska Byggvarors arbete med automatisering av planering och styrning i syfte att förbättra tillgängligheten och bibehålla lagernivåerna under sin fortsatta tillväxtresa.

Inslaget från Skånska Byggvaror blev mycket uppskattat både på plats och i den efterföljande enkätundersökningen. Mike Opdahl kommer även att hålla en presentation om Skånska Byggvarors arbete på Supply Chain Conference i september i Stockholm.

”Vi ser ett behov inom retail och framförallt e-handeln, att effektivisera service och lager. Både för att minska kapitalbindningen och öka konkurrenskraften, men kanske framförallt för att branschen fortfarande har en stor potential och vinning i att förbättra dessa områden. Skånska Byggvaror är ett tydligt exempel på hur ett företag har gått från en inom retail traditionell lagerhantering till en modern lageroptimering. Resultaten talar för sig själva och vi på Optilon är glada över att få vara med och stödja den resan”, säger Daniel Göransson, retail och e-handelsansvarig på Optilon.

Vill du veta mer om frukosteventet?

Kontakta gärna områdeschef Daniel Göransson på +46 70 937 92 88 eller daniel.goransson@optilon.se

Daniel Göransson

Dela