Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Världsberömda föreläsare och prisbelönt lyx-elbil intar Stockholm

För nionde året i rad står Optilon som värd för Supply Chain Conference, nordens största konferens och samlingsplats inom supply chain management. Eventet äger rum den 3–4 september på Piperska Muren i Stockholm och omkring 200 besökare från en rad olika branscher, företag och länder kommer besöka konferensen för att gå på föreläsningar, delta i seminarier, utbyta erfarenheter och knyta nya affärskontakter.

Två av branschens mest eftersökta talare
Som huvudtalare står inga mindre än den inom supply chain management internationellt erkända Lora Cecere, grundare av Supply Chain Insights, samt Peter Carlsson, VP Supply Chain, från världens just nu hetaste och mest omtalade biltillverkare Tesla Motors, som revolutionerar en hel bransch.

”Vi är fantastiskt glada att kunna presentera så många namnkunniga talare”, säger Richard Barkevall, VD på svenska Optilon som står som arrangör för hela eventet. ”Såväl Lora Cecere som Peter Carlsson är två av de mest eftersökta talarna i hela världen inom vår bransch och det är såklart extra roligt att de väljer att komma till Stockholm och Supply Chain Conference 2014.”

Bland årets föreläsare återfinns dessutom några av branschens mest framstående profiler, såsom Donald A. Hicks – LLamasoft, Alberto Boninsegni – Danone och Joseph Shamir – ToolsGroup.

Världens mest omtalade elbil på plats
På frågan om vad som blir årets höjdpunkt svarar Richard Barkevall utan att tveka:
”Lora Cecere och Peter Carlsson kommer att hålla de i särklass mest välbesökta föreläsningarna. Det kommer inte finnas några lediga stolar. Men sedan på det mer lättsamma planet är det nog många som såklart ser fram emot chansen att få testköra nya Tesla Model S.”
Richard Barkevall kommenterar även det faktum att konferensen växer för tredje året i rad:
”Intresset i år har varit större än någonsin tidigare, såväl i Sverige som i de övriga nordiska länderna. Mycket beror på alla de duktiga talare vi lyckats knyta till oss, men utöver det ser vi ett allmänt ökat intresse för supply chain management och den här typen av konferenser. Det är många som har ett intresse och ett behov att lära sig mer helt enkelt.”

Dela