Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Om oss

Med en kombination av supply chain-konsultation i framkant och ledande supply chain-applikationer, skapar Optilon ett långsiktigt affärsvärde för ditt företag genom optimering av er supply chain.

Optilon grundades av seniora konsulter inom supply chain, i Sverige 2005. Idag verkar Optilon över hela den nordiska marknaden med kontor i Sverige, Danmark och Finland. Ett av målen vid starten av Optilon var att få arbeta med marknadens bästa optimeringsapplikationer inom supply chain. Optilon är därför mjukvaruoberoende. Vi utvecklar inga applikationer själva och är inte heller bundna till en mjukvaruleverantör.

För att försäkra oss om att vi använder den bästa möjliga teknologin som en del av våra lösningar, instiftades Optilon Application Board. Optilon Application Board utvärderar löpande supply chain applikationer världen över för att säkerställa att våra kunders utmaningar bemöts med den bäst lämpade teknologin.

Intresse för och erfarenhet av supply chain är den andra delen som utgör Optilon. Alla våra konsulter är specialiserade på affärsanalyser, supply chain design, serviceoptimering och supply chain planning. Det bästa vi vet är att förbättra våra kunders verksamhet genom hårt arbete, gedigen erfarenhet, analytisk förmåga och gott samarbete. Tillsammans med våra kunder inom e-handel, tillverkning, detaljhandel och grossist, optimerar vi deras supply chains.

Under åren har Optilon genomfört över 500 projekt och implementationer. Vi har sett till att våra lösningar är mätbara för att säkra dina resultat, bevisa framgångsrika projekt och utöka våra erfarenheter med fler lärdomar. Baserat på resultat vet vi att stora effekter kan uppnås genom att använda rätt strategier i kombination med kraftfulla applikationer baserade på matematisk optimering och modern teknologi.
Optilons mål är att alla uppdragsgivare ska vara referenskunder 6 månader efter projektavslut.

Se vår video Optilon - Optimizing supply chains

Optilons mål är att vara en oberoende leverantör av de bästa applikationerna och lösningarna inom supply chain optimization. Är du intresserad av att veta mer om oss, vad vi gör och vad som gör vårt erbjudande unikt på marknaden? Välkommen att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor!

Ta även en titt på videon nedan ”Optilon- optimizing supply chains”.

Högsta kreditvärdighet

Optilon AB har sedan februari 2008 ”Högsta Kreditvärdighet” enligt UC AB. Det innebär att UC AB värderar det som mycket låg risk att göra affärer med Optilon AB. UC Riskklass klassificerar företag mellan 1 och 5, där 5 innebär lägsta risk. Optilon har alltså riskklass 5 på skalan. UC AB har lång erfarenhet av att utveckla scoringmodeller och de statistiska metoder som används är allmänt vedertagna och har en mycket hög precision med internationella mått mätt.

2012 sänktes Optilons riskprognos ytterligare till 0,01 % vilket är lägsta möjliga värde, detta innebär att Optilon är det mest välskötta bolaget i sin bransch samt tillhör de absolut tryggaste företagen i Sverige.

Vill du veta mer om oss och vårt erbjudande?

Kontakta gärna Optilons VP Sales & Marketing Jens Stenquist på  +46 709 379 285 eller jens.stenquist@optilon.se.

Dela