Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Junior integration specialist Supply Chain

Söker du en ny och spännande utmaning? På Optilon kommer du få möjlighet att utforma och implementera lösningar, baserade på marknadsledande applikationer, för att svara på våra kunders frågeställningar och skapa affärsvärde, inom supply chain management.

 

Optilon har sedan företagets grundande vuxit kontinuerligt och nu är det dags att ytterligare stärka upp vårt tekniska team. Vi söker därför motiverade och kompetenta medarbetare, som brinner för SQL, ETL-flöden och datalager. Om det blir till kontoret i Stockholm, Malmö eller Göteborg spelar mindre roll, det viktiga är att du är rätt person!

Idag är vi ett virtuellt integrations- och SQL-team på 7 personer. Du kommer jobba mycket nära våra applikationskonsulter och er gemensamma uppgift är säkerställa att rätt information kommer in i planeringssystemen som sedan skall optimera företagens produktion, lagerstyrning eller försörjning.

Bolaget grundades 2005 av seniora konsulter inom supply chain management och är idag marknadsledande inom området i Norden. Bland våra kunder återfinns flera stora välkända företag som vi dagligen hjälper för att förstärka deras affärsverksamhet. Vi är oberoende då vi inte utvecklar någon mjukvara, istället scannar vi kontinuerligt marknaden för att handplocka den bästa lösningen på kundens utmaning. Det gör att vi hela tiden arbetar med världsledande applikationer och utmanar oss själva i att ständigt hitta nya och bättre lösningar.

Optilon erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och utmanande arbetsuppgifter där du med ett brinnande intresse för supply chain har stora möjligheter att trivas och utvecklas. Här blir ditt uppdrag precis som vårt, att hjälpa våra uppdragsgivare att långsiktigt uppnå optimal balans mellan kapitalbindning, försörjningskostnad och servicenivå genom optimering och planering av deras försörjningskedjor, med hjälp av marknadsledande applikationer.

Vi söker dig som är systemvetare, civilingenjör eller liknande och som drivs av hjälpa våra kunder. Du ska ha goda kunskaper i SQL, SSIS och optimering av databaser. Meriterande är erfarenhet av integration mellan APS och ERP-system samt Business Intelligence.

Du drivs av att utvecklas och prestera goda resultat, är noggrann, analytisk, ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ. Då du kommer att arbeta nära kund är det viktigt att du är kommunikativ, på svenska och engelska, har ett förtroendeingivande sätt och gärna delar med dig av din kunskap till såväl kunder som kollegor.

Sista ansökningsdag 30 april 2018, men urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag genom att skicka personligt brev, gymnasie- och högskolebetyg samt CV till hr@optilon.se

Vi söker

  • Civilingenjörs-, systemvetarexamen, eller liknande
  • Noggrann, analytisk, ansvarstagande och resultatinriktad
  • Goda språkkunskaper inom svenska och engelska
  • Erfarenhet av integration mellan APS- och ERP-system samt BI (business intelligence)
  • Goda kunskaper i SQL, SSIS och optimering av databaser.

Vi erbjuder

  • Stimulerande arbetsmiljö med högt i tak
  • Stort eget ansvar och frihet
  • Kollegor med bred erfarenhet inom ERP- och APS integration
  • Oberoende erfarenhet av olika supply chain applikationer i världsklass

För frågor om positionen

Kontakta gärna IT-Chef Fredrik Jersby på 
+46 709 379 291 eller fredrik.jersby@optilon.se.

Dela