Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Supply Chain Conference

Supply Chain Conference är den nordiska mötesplatsen för över 300 supply chain kunniga inom branscher som handel, tillverkande företag och FMCG.

Ett nordiskt branschforum

Supply Chain Conference är ett tvådagarsevent och ett nordiskt branschforum. Syftet med konferensen är att lyfta supply chain branschen i Norden.

Supply Chain Academy

Konferensens första dag kallas Supply Chain Academy och består av olika supply chain utbildningar samt föreläsningar av mjukvaruutvecklare inom supply chain.

Supply Chain Conference

Supply Chain Conference är namnet på hela eventet men kan också användas som namn enbart för den sista dagen. Eventets andra och sista dag består av talare som bjuder på deras val av supply chain metoder, dess effekter och inspiration. Båda dagarna ämnar att föra samman kunniga inom supply chain och bjuder på tillfällen att nätverka. Eventet startade 2005 och har arrangerats av Optilon sedan starten.

Supply Chain Conference 2019 hålls i Stockholm den 4-5 september.

Klicka här för att anmäla dig och läsa mer

Talarnas presentationer och filmer

Missade du en talare eller vill du återuppleva en presentation igen? Den bästa upplevelsen får du såklart på plats under konferensens två dagar, men flera av våra talare ger dig chansen att ta del av delar av presentationen även efter konferensen. Du hittar presentationsmaterial, sammanfattningar och filmer på Optilon Academy.

Tidigare års konferenser

 

Dela