Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Utbildning

Vi på Optilon delar gärna med oss av den kunskap vi skaffat oss under alla de år som vi arbetat inom Supply Chain Optimization med planeringsprocesser, Supply Chain applikationer, optimering, simulering, operationella strategier mm.

Kurserna vänder sig till dig som arbetar med logistikutveckling, planering, produktions- eller logistikledning. Det krävs inte några förkunskaper, men det är bra om du är väl insatt i hur din verksamhets logistik- och planeringsprocesser ser ut så att du kan omsätta teorierna i ditt företags verklighet.

Vårt framgångskoncept är att kombinera de modernaste Supply Chain applikationerna och senaste teorierna med verkliga praktikfall. Genom vårt nära samarbete med en av Nordens ledande högskolor inom logistik, Linköpings Tekniska Högskola, säkerställer vi en kontinuerlig utveckling av våra utbildningar utifrån de senaste teorierna.

Lageroptimering och replenishment - Introduktion till SO99+

Vill du öka dina kunskaper om hur lageroptimering och replenishment fungerar i SO99+? Vi kommer att under en dag gå igenom grunderna men också prova på att simulera olika servicekrav kontra mållager och använda systemet som ett strategiskt beslutsstöd.

 

Supply Chain Design - Introduktion till Data Guru

Vill du utveckla dina färdigheter att preparera modeller med data på ett snabbt och repetativt sätt? Delta i Optilons endagskurs som introducerar dig till LLamasofts applikation Data Guru på ett handgripligt och lättförståeligt sätt.

 

Demand planning - Introduktion till SO99+

Välkommen som deltagare i Optilons endagskurs där vi går igenom prognosticering och demand planning i verktyget SO99+. Demand planning är en viktig del i service optimeringen och kan med fördel följas upp dagen efter med kursen “Lageroptimering och replenishment”.

 

Supply Chain Design - Introduktion till nätverksoptimering

Vill du få en inblick i hur du kan arbeta med design av din supply chain genom att använda ett verktyg för nätverksoptimering? Välkommen att deltaga i Optilons endagskurs som introducerar dig till LLamasofts applikation Supply Chain Guru i en kombination av teori och praktiska övningar.

 

Vill du veta mer om våra utbildningar eller få mer information gällande utbildningstillfällen?

Kontakta gärna Christina Lindgren på +46 709 379 292 eller christina.lindgren@optilon.se.

Dela