Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Utbildning

Vi på Optilon delar gärna med oss av den kunskap vi skaffat oss under alla de år som vi arbetat inom Supply Chain Optimization med planeringsprocesser, Supply Chain applikationer, optimering, simulering, operationella strategier mm.

Kurserna vänder sig till dig som arbetar med logistikutveckling, planering, produktions- eller logistikledning. Det krävs inte några förkunskaper, men det är bra om du är väl insatt i hur din verksamhets logistik- och planeringsprocesser ser ut så att du kan omsätta teorierna i ditt företags verklighet.

Vårt framgångskoncept är att kombinera de modernaste Supply Chain applikationerna och senaste teorierna med verkliga praktikfall. Genom vårt nära samarbete med en av Nordens ledande högskolor inom logistik, Linköpings Tekniska Högskola, säkerställer vi en kontinuerlig utveckling av våra utbildningar utifrån de senaste teorierna.

Supply Chain Design - Fotbolls-VM

Fotbolls-VM I Ryssland närmar sig och spänningen stiger! Nu kan du, som en viktig medlem i planeringskommitten hjälpa till med optimering och beslutsstöd inför matchstart! Denna kurs vänder sig till dig som vill utveckla dina Network design kunskaper i ett roligt och utvecklande businesscase tillsammans med Optilons mentorer och andra som jobbar i Supply Chain Guru

Sthlm 7:e Juni

Lageroptimering och replenishment - Introduktion till SO99+

Vill du öka dina kunskaper om hur lageroptimering och replenishment fungerar i SO99+? Vi kommer att under en dag gå igenom grunderna men också prova på att simulera olika servicekrav kontra mållager och använda systemet som ett strategiskt beslutsstöd.

Sthlm 22:a Maj
FULLBOKAD!

Supply Chain Design – Introduktion till Supply Chain Guru X

Välkommen att delta i Oprtilon’s introduktionskurs för Supply Chain Guru X. Under en heldag går vi igenom den nya applikaitonens fördelar och vad som skiljer den från Supply Chain Guru. Går ni i tankarna på att uppgradera är detta kursen som ger svar på era frågor.

Sthlm 19:e Juni

Demand planning - Introduktion till SO99+

Välkommen som deltagare i Optilons endagskurs där vi går igenom prognosticering och demand planning i verktyget SO99+. Demand planning är en viktig del i service optimeringen och kan med fördel följas upp dagen efter med kursen “Lageroptimering och replenishment”.

Sthlm 22:a Maj 2018
FULLBOKAD!

Vill du veta mer om våra utbildningar eller få mer information gällande utbildningstillfällen?

Kontakta gärna Christina Lindgren på +46 709 379 292 eller christina.lindgren@optilon.se.

Dela