Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Supply Chain Design – Introduktion till Data Guru

Vill du utveckla dina färdigheter att preparera modeller med data på ett snabbt och repetativt sätt? Delta i Optilons endagskurs som introducerar dig till LLamasofts applikation Data Guru på ett handgripligt och lättförståeligt sätt.

Plats: Malmö

Adress: Gråbrödersgatan 2

Tid: 09:00-17:00

Pris: 4600 SEK (exkl moms)

Nästa kurstillfälle: TBA

 

Kursbeskrivning

LLamasoft DataGuru används för att skapa repetativa workflows där data från olika datakällor slås samman, kontrolleras och modifieras för att användas som input eller output i olika applikationer. Verktyget tar tillvara möjligheterna i SQL kodning, men med hjälp av ett användarvänligt ”drag and drop” interface undviker man att skriva kod.

I denna kurs tränar vi på att automatisera försteget till en Supply Chain Guru modell genom att bygga ett DataGuru flöde. Vi startar från olika detaljerade datakällor som slås samman, aggregeras och säkerställs innan de populeras i indatatabeller för vår modell.

Efter kursdagen inbjuds du till ett tvåtimmars online-möte där du har chansen att få svar på frågor som uppkommit efter kursen.

Läs mer om DataGuru från LLamasoft här: https://www.llamasoft.com/products/design/data-guru/

Kursmål

Målet är att du efter kursen ska:

  • Förstå vad DataGuru är och vad man får ut av att använda verktyget
  • Ha fått prova på att bygga ett eget workflow, så du kan börja använda DataGuru i dina egna projekt.
  • Kunna skapa valideringspunkter i ditt flöde
  • Förstå indata strukturen  till Supply Chain Guru

Målgrupp

LLamasoft DataGuru är framför allt designat för användare som vill ta nästa steg vad gäller datainsamling och analys, utan att behöva skapa egna scripts eller programmera. En typisk kursdeltagare jobbar idag i Excel och sammanställer data genom länkar och formler, eller med andra integrationslösningar och vill se möjligheterna med detta verktyg.

Lärare och praktikaliteter

Kursen hålls av Optilons erfarna konsulter där du får möjlighet att ställa både applikations- och projektrelaterade frågor. DataGuru tillhandahålls via Optilons miljö, så det enda du behöver ta med dig är din bärbara dator. Plats är Optilons kontor om inte annat anges innan kursstart.

Dela