DIN PÅLITLIGA & LÅNGSIKTIGA PARTNER

Optilon hjälper Nordiska bolag bli de mest konkurrenskraftiga i världen

Optilon hjälper sina kunder att använda sina resurser där de gör mest nytta. Vi är ett företag grundat av ingenjörer, som kombinerar världsledande teknologi med nordisk expertis inom Supply Chain.

Optilon grundades 2005 och är idag verksamt i hela Norden med kontor i Sverige, Danmark och Finland. Sedan starten har Optilon genomfört mer än 1000 projekt och är idag 65 anställda.

Vi vet att Nordiska bolag kan bli de mest konkurrenskraftiga i världen. För att nå dit måste de använda sina resurser effektivare än sina konkurrenter. Nordiska företag befinner sig vanligtvis i en utmanande konkurrensmiljö, med ett högt kostnadsläge och en utmanande geografisk position.

Genom att hjälpa våra kunder att använda sina resurser där de har störst effekt, gör vi det möjligt för dem att nå sin fulla potential.

Vår roll är att frigöra mera tid och kapacitet för företag och deras personal utveckla sin affär. Vi gör det genom att utmana traditionella sätt att se på komplexa försörjningskedjor från support till leverans.

En storlek passar inte alla
Vårt företag bygger på tron att en enda lösning inte är lämplig för alla bolag och behov. Vi söker kontinuerligt efter världsledande teknik som kan anpassas till alla tänkbara kundbehov. Det är därför vi har beslutat att inte utveckla vår egen optimeringsteknik. Snarare identifierar vi vilken världsledande teknik som fungerar bäst i specifika situationer.

Det innebär också att vi som oberoende aktörer alltid ger objektiva rekommendationer. Med andra ord kombinerar vi världsledande teknik med nordisk expertis.

Hur vi arbetar
Vår Engagemangsmodell är utformad för att ge dig en gedigen kundupplevelse i alla aspekter av vår relation och din kundresa med Optilon. Samtidigt säkerställer modellen att du får det värde du är ute efter.

Vi vill vara din långsiktiga partner när det gäller att förbättra din verksamhet och definiera färdplanen framåt. Vår Engagemangsmodell är byggd utifrån våra bolagsvärderingar: ödmjuk, kompetent och engagerad.

På Optilon arbetar vi på ett agilt sätt, eftersom vi vill bevara flexibiliteten i de lösningar vi bygger. Flexibiliteten bör upprätthållas för att kunna leverera lösningar som ger verkligt affärsvärde.

Våra värderingar

Kompetent

Vi bygger alltid en lösning som möter dina behov effektivt och professionellt.

Ödmjuk

Du har ett unikt bolag att driva och en arbetskraft att utveckla. Det har vi full förståelse för.

Engagerade

Med oss får du en långsiktig partner med 100% engagemang för att leverera en lösning som ger värde och tar din verksamhet i rätt riktning.

Vi finns här för dig

Kontakta oss

Vi vill gärna höra från dig och diskutera hur vi kan hjälpa dig att optimera din verksamhet. Kontakta oss gärna på knappen nedan.

Med vårt ödmjuka, kompetenta och engagerade sätt att arbeta är det en garanti för ett resultat som tar ditt företag i rätt riktning.

Vi hjälper Nordiska bolag använda sina resurser där de gör mest nytta.

Contact us to book a meeting

By clicking “Submit”, I agree to Optilons privacy policy.

Join us at the Optilon Supply Chain Conference 2023!

Learn from experts and supply chain leaders, and discover innovative solutions to help you stay ahead of the game. This event is free but there are limited tickets available.