Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Partners

Optilons partners är noga utvalda och representerar några av världens främsta innovatörer och utvecklare av supply chain-applikationer.

Genom ett nära samarbete, ser vi till att din lösning implementeras, följs upp, får support och utvecklas. Det är möjligt tack vare vår funktion Optilon Application Board. Inom Optilon Application Board arbetar vi ständigt med att utvärdera marknaden för att säkerställa att vi samarbetar med de absolut bästa programvaruleverantörerna i vår bransch. Optilon Application Board har även en central roll i vårt arbete att driva våra partners utveckling än mer framåt baserat på kundbehov.

Våra partners:

ToolsGroup

ToolsGroups produkt SO99+ är marknadsledande inom serviceoptimering och lageroptimering. Vi hjälper dig med din lageroptimering och serviceoptimering.

LLamasoft

Optilon har lösningar inom Supply Chain Design baserade på LLamasoft. LLamasoft är ledande på att utveckla avancerade programvaror för Supply Chain Design.

InSync

Vi erbjuder marknadsledande lösningar inom Supply Chain Planning, Factory Planning, Master Planning & produktionsplanering baserade på InSync och iPlanner.

Infor

Infor är en av Optilons samarbetspartners och den tredje största leverantören av industri-specifika applikationer för företag.

Tableau

Business Intelligence och Supply Chain Visualization är en viktig del i Optilons projekt och ett område där vi arbetar med partners som Tableau.

PLANNET

PLANNET är en ledande leverantör av avancerade mjukvarulösningar med fokus på avancerad produktionsplanering och verkstadsstyrningssystem.

BOARD

BOARD International har möjliggjort för över 3000 företag att använda applikationer för Business Intelligence, resultatstyrning och prediktiv analys.

Optilon Application Board

De flesta kan utveckla bra applikationer, men bara en kan vara bäst inom sitt område. Det är därför som vi startade vårt partnerprogram, Optilon Application Board. Genom Optilon Application Board har vi valt att samarbeta med mjukvaruleverantörer istället för att utveckla verktygen själva. Det valet gör att våra partners kan lägga tiden på att fullt ut utnyttja teknologins potential, vi kan fokusera på att ta fram den bästa lösningen för dig och du kan rikta all din kraft på att optimera ditt företags supply chain.

Via Optilon Application Board säkerställs hög kvalitet och långsiktig utveckling av de supply chain-lösningar och applikationer, som vi erbjuder. Syftet med partnerprogrammet är att kvalitetssäkra och kvalificera systemutvecklare av supply chain-applikationer.

Ur ett process- och logistiskt flödesperspektiv bedöms applikationerna utifrån funktionalitet, användarvänlighet och förmåga att stödja vald planeringsprocess. Från ett tekniskt perspektiv görs bedömningen utifrån modernitet i vald teknik; databas, klient, programspråk, server, integration till ERP-system, m.m.

Systemutvecklaren bedöms även utifrån ett finansiellt perspektiv; långsiktig överlevnadsförmåga, kända referenser och ägarförhållanden. Genomlysning av kort- och långsiktiga utvecklingsplaner samt möjligheten för kundanpassade lösningar görs också.

Vi tror på partnerskap som bygger på en initialt noggrann kvalificering följt av ett långsiktigt nära samarbete. Genom Optilons partnerprogram erbjuds våra kunder världsledande supply chain applikationer som skapar förutsättningar för förstklassiga supply chain lösningar och i slutänden ett ökat affärsvärde.

Vill du veta mer om våra partners eller Optilon Application Board?

Kontakta gärna Anders Remnebäck, ansvarig för Optilons Application Board, på +46 709 379 282 eller anders.remneback@optilon.se.

Dela