Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

BOARD

BOARD är en internationell mjukvaruleverantör. Bolaget grundades 1994 och har idag sina huvudkontor i Chiasso (Schweiz) och Boston (MA).

BOARD är #1 bland beslutsfattandeplattformar för organisationer oberoende av storlek. Sedan starten 1994 har BOARD International möjliggjort för över 3000 företag världen över att snabbt använda sig av applikationer för Business Intelligence, resultatstyrning och prediktiv analys, på en enad och programmeringsfri plattform.

Plattformen BOARD tillåter företag att få en korrekt och komplett överblick över företagsinformationen och full kontroll över hel företagets prestationer. Från strategi till operationell exekvering. Tack vare sin programmeringsfria verktygslådemetod, har globala företag som H&M, KPMG, DHL, Mitsubishi, NEC, Puma, Rolls-Royce, Siemens, och Toyota snabbt utvecklat beslutsfattandeapplikationer för slutanvändarna till en bråkdel av tiden och kostnaden som en traditionell lösning hade krävt.

Med huvudkontor i Chiasso, Schweiz och Boston, MA, BOARD International har 21 kontor runt om i världen och ett globalt nätverk av återförsäljare. BOARD har installerats i över 100 länder. www.board.com

Läs mer om Optilons koncept för supply chain visualization.

3000

BOARD har mer än 3000 kunder världen över.

Vid en PoC vinner BOARD 95% av mjukvaruvalen.

1

BOARD är den enda mjukvaruplattformen som enar Business Intelligence, resultatstyrning och analys i en enda produkt.

Vill du veta mer om Optilons samarbete med BOARD International?

Kontakta gärna Anders Remnebäck, ansvarig för Optilons Application Board, på +46 709 379 282 eller anders.remneback@optilon.se.

Dela