Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Infor

Infor är en av världens största leverantör av företagsapplikationer och tjänster med över 70,000 kunder i 194 länder stärker de verksamheter, driver tillväxt och anpassar sig snabbt till förändringar på marknaden. De erbjuder branschspecifika applikationer och lösningar, utvecklade för att vara snabba, med banbrytande teknologi som levererar användarvänlighet och ett flexibla genomförande som ger kunden en möjlighet att driva deras verksamhet i molnet, egen drift eller både och.

M3 Supply Chain Management lösningen är designad för att öka synligheten och förbättra materialflödet genom er supply chain genom att hantera planering, skedulering och återanskaffning för att uppnå optimala servicegrader och maximal lönsamhet.

Lösningen hanterar lika lätt konfigurationen av växande komplexa supply chains som det hanterar volymer av enklare transaktioner, med hjälp av flexibla verktyg som hjälper till med strategiskt beslutsfattande och operationell kontroll. M3 Supply Chain Planning Application inkluderar Advanced Production Planner, Muti-site Planner, Supply Chain Planner, Yield Planner och Demand Planner.

Läs mer på www.infor.se.

Vill du veta mer om vårt samarbete med Infor?

Kontakta gärna Anders Remnebäck, ansvarig för Optilons Application Board, på +46 709 379 282 eller anders.remneback@optilon.se.

Dela