Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Supply Chain Visualization

Supply chain visualization handlar om enkel, intuitiv och effektiv distribuering av analysresultat för att skapa medvetenhet. Av den anledningen är supply chain visualization en viktig del av alla våra projekt.

Optilon offer Supply Chain VisualizationTycker du det är svårt att överblicka din nuvarande försörjningskedjas prestationer när det kommer till leveranser, resursbehov och brister? Är det än mer utmanande att förstå framtida balans mellan efterfrågan och utbud? Supply chain visualization ger svar på den här typen av frågor.

Det är naturligt för försörjningskedjans processer att omfatta flera funktioner inom organisationen. Trots detta är det svårt för alla intressenter att förstå påverkansgraden, vilket bäddar för utmaningar när förändringar blir nödvändiga. Att få alla att förstå problemet är det första steget i att lösa det. Supply chain visualization stödjer dig och alla dina intressenter i att förstå nuvarande, samt alla möjliga framtida versioner av din försörjningskedja.

Supply chain visualization är en del av alla Optilons projekt, vilket är varför vi över åren har samlat mycket erfarenhet inom området. Till skillnad från att identifiera syfte, innehåll och intressenter, finns det två huvudsakliga frågor att besvara: hur kan vi lättast skräddarsy visualiseringen utan inblandning av IT-expertis? Hur kan vi skapa en integrerad plattform med full access till nödvändig data?

Optilons lösning för supply chain visualization gör data tillgänglig, begriplig och intressant för alla. Med några klick kan du länka samman datakällor för att visualisera och skapa interaktiva dashboards. Det är viktigt för oss, att du som användare, kan skräddarsy rapporter och dashboards utan vidare hjälp från konsulter eller er IT-avdelning.

För att snabba på arbete och minimera risker, har Optilon utvecklat en metod för integration, OIL (Optilon Integration Layer). Den här tekniska plattformen kan lätt integreras till flera datakällor som affärssystem och datalagring, med hjälp av standardiserade integrerade lösningar för varje underliggande system.

Vill du veta mer om Supply Chain Visualization?

Kontakta gärna Anders Remnebäck, ansvarig för Optilons Application Board, på +46 709 379 282 eller anders.remneback@optilon.se.

Dela