Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Event

Vill du träffa Optilon på ett event? Hitta alla event som Optilon ordnar eller deltar i listade här, från nätverksträffar till stora konferenser.

Kommande event som Optilon ordnar eller deltar i.

10/03/2020 Supply Chain Design Nordic Network

Ericsson Headquarters in Stockholm, Sverige

Supply Chain Design Nordic Network är ett nätverk för nordiska företag som intreserade av eller arbetar med supply chain design. Nätverkets medlemmar turas om att hålla i nätverksträffarna och alla medlemmar förbereder sig för att delta aktivt i mötena. Syftet med träffarna är att dela med sig av sin egen kunskap och lära sig av andra. För att läsa mera om årets evenemang och för att anmäla sig ska man följa den här länken.

2-3/09/2020 Optilon SCC2020

Stockholm, Sverige

Optilon SCC är det största nordiska evenemanget som handlar om att förbättra affären genom supply chain. Eventet är landsöverskridande för såväl branschkunniga och intresserade. Under årens lopp har Talks-dagen fyllts av talare från företag som Amazon, Carlsberg, IKEA, SKF, Tesla, Uber, och fler, delat sina erfarenheter på scen. Än fler företag har deltagit i utbildningarna under Academy-dagen. Är du intresserad av att delta i Optilon SCC2020? Vi kommer att lansera en eventhemsida under februari som kommer att innehålla all viktig information.

 

 

Vill du veta mer om event som Optilon ordnar eller deltar i?

Kontakta gärna Susanne Unghagen på +46 733 738 816 eller susanne.unghagen@optilon.com.

Dela