Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Lyssna på avsnittet "Hur supply chain och AI kan bidra till en mer lönsam affär" av Älska Logistik tillsammans med Anders Remnebäck

Lyssna här!

PODCAST: Älska Logistik – Hur supply chain och AI kan bidra till en mer lönsam affär

Hur onödiga är svenska företag ? Hur ser en bra supply chain ut? Varför är det så viktigt att ha koll och hur ska företag jobba för att förbättra sin leveranskedja?

I veckans avsnitt har vi ett supply chain-proffs med oss; Anders Remnebäck, medgrundare på Optilon. Lyssna på avsnittet och lär dig mer om trender inom AI och supply chain samt hur en effektiv supply chain kan bidra till en mer hållbar framtid.

Älska Logistik är podden som gör det lättare för dig att hålla dig uppdaterad inom logistikens värld och gör dig snabbt och effektivt lite klokare för varje avsnitt. I podden intervjuas landets skarpaste logistikexperter, där det viktigaste inom ämnet komprimeras till cirka femton minuter.

Syftet med Älska Logistik är att inspirera och flytta logistiken närmare individen genom att underhålla, utbilda och utmana. Podden drivs av Greencarrier, nordens största privatägda logistikföretag, med medarbetarna och programledarna Åsa Leander och Tea Grbic. Prenumerera på podden och följ på instagram @alskalogistik eller ta kontakta på LinkedIn.

Vill du höra flera podcast avsnitt där Optilon medverkar? Besök Optilon Academy.

Vill du höra mera om hur supply chain och AI kan bidra till en mer lönsam affär?

Kontakta gärna Anders Remnebäck, ansvarig för Optilons Application Board, på +46 709 379 282 eller anders.remneback@optilon.se.

Dela