Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Operationella Strategier

Operationella strategier handlar om att anpassa övergripande strategiska mål till lämpliga parametrar för försörjningskedjan. Detta på ett sätt så att strategier och riktlinjer implementeras automatiskt i din dagliga verksamhet.

Optilon offer operational strategiesTycker  du det är utmanande att verkligen försäkra dig om att dina dagliga operationer är anpassade till dina övergripande strategier? Tänk om du kunde säkerställa rätt beslut genom att anpassa övergripande strategier till hanterbara riktlinjer som korrekta parametrar i affärssystemet och optimeringslösningar till försörjningskedjan? Tänk om allt detta kunde automatiseras? Med operationella strategier är det möjligt.

För att nå verkliga effekter i försörjningskedjan inom affärsprojekt, måste flera delar samarbeta. Som konsulter inom optimering av försörjningskedjan, behöver vi förstå dina affärsprocesser, vad som får dem lönsamma och hur er affärsmodell ser ut. Vi behöver också djupgående kunskap inom logistik, planering, optimering och teknologi som vi kan dela med dig. För att få ut bästa möjliga effekt av våra projekt, överför vi den här kunskapen till att användas i dina dagliga operationer. Det är vad vi kallar för operationella strategier, vilket är en ihopslagning av riktlinjer och parametrar för försörjningskedjan som avgör hur ditt affärssystem och supply chain applikationer bör arbeta i praktiken.

Vill du veta mer om operationella strategier?

Kontakta gärna Anders Remnebäck, ansvarig för Optilons Application Board, på +46 709 379 282 eller anders.remneback@optilon.se.

Dela