Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Rådgivning

Idéstudie

En idéstudie innebär att vi gör en översyn av företagets kompletta försörjningskedja för att se var de största potentialerna finns för att skapa hög service, låg kapitalbindning och låg försörjningskostnad. Vi har stor erfarenhet och expertis inom lager, transport, prognos, kampanj och produktion och inom ramen för en idéstudie kombinerar vi flera olika optilonkompetenser för att verkligen kunna analysera era utmaningar inom alla dessa områden. Resultatet av idéstudien är en utvecklingsplan som beskriver vad kunden bör arbeta vidare med för att nå bäst effekt.

Rådgivning inom optimering av försörjningskedjor

Vi på Optilon är experter inom planering och optimering. Vi har mångårig erfarenhet från projekt i olika branscher. Behöver ni rådgivning inom planering och optimering, tveka inte att höra av er till oss på Optilon.

ROI-kalkyl

Att skapa affärsnytta är det självklara målet med alla våra projekt och därför arbetar vi mycket med ROI-kalkyler tillsammans med våra kunder. Om ni är i behov av hjälp med ROI-kalkyler kopplade till planerings- och logistikinvesteringar, hör gärna av er till oss så bidrar vi med vår kunskap.

Helpdesk

Genom att teckna licens- och underhållsavtal direkt med Optilon erhåller du tillgång till Optilon Helpdesk och erhåller kvalificerad hjälp gällande din Optilon-lösning. Detta innebär att du bl.a. får tillgång till våra lokala konsulter, erfarenhetsbank med de vanligaste frågeställningarna, medlemskap i Optilons forum för serviceoptimering samt login till helpdesken via Optilons hemsida. Du kan även få köprioritering av dina ärenden om du väljer en högre avtalsnivå. Läs mer under Supportportal.

Vill du veta mer om våra rådgivningstjänster?

Kontakta gärna Optilons VP Sales & Marketing Jens Stenquist på  +46 709 379 285 eller jens.stenquist@optilon.se.

Dela