Kontakta oss på Optilon

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart det är möjligt.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Om oss

Med en kombination av supply chain-konsultation i framkant och ledande supply chain-applikationer, skapar Optilon ett långsiktigt affärsvärde för ditt företag genom optimering av er supply chain.

Företag i Norden verkar i en komplex miljö med högt kostnadsläge och den globala konkurrensen ständigt närvarande. Vi vet detta eftersom vi känner den nordiska marknaden bättre än någon annan. Men vi vet också att det i dessa företag finns en innovationskraft och ambition som kan göra dem världsledande. För att nå dit behöver de vara effektivare med sina resurser än konkurrenterna. Genom att hjälpa våra kunder att använda resurserna där de gör mest nytta möjliggör vi för dem att nå sin fulla potential.

Det gör vi genom att utmana det traditionella sättet att se på den komplexa kedjan från försörjning till leverans. Denna resa, från råvara till produkt i hand, blir mer och mer komplicerad för varje dag som går. Konsumenten vill ha högre kvalitet, snabbare, till lägre priser och med minimal påverkan på miljön. Allt detta ställer krav på att allt från försörjning till leverans ska fungera smärtfritt. Med våra lösningar gör vi denna komplexa kedja självgående. Det garanterar att resurserna används på bästa möjliga sätt till lägsta möjliga kostnad, samtidigt som medarbetarna får mer tid till att fokusera på affären.

Vi som grundade Optilon såg att den bransch vi tillhörde inte kunde erbjuda anpassade lösningar. Vårt företag vilar  därför på grundinsikten att en lösning inte passar alla. Vi söker ständigt efter världsledande teknik som kan anpassas efter varje kunds behov. Vi har därför valt att inte äga vår egen teknik. Vi tar istället tillvara på den som är bäst. Det gör också att vi som oberoende aktör alltid ger objektiva rekommendationer. Allt från rådgivning till implementering och support av teknik ska vara den bästa möjliga lösningen för kundens specifika behov. Som kompetenta, ödmjuka och engagerade rådgivare skulle vi inte nöja oss med något annat.

Vi tror att nordiska företag kan bli de mest konkurrenskraftiga i världen. Vårt bidrag är att ge företag och deras medarbetare mer tid och ökad förmåga att förbättra sin affär.

Se vår video Optilon - Optimizing supply chains

Optilons mål är att vara en oberoende leverantör av de bästa applikationerna och lösningarna inom supply chain optimization. Är du intresserad av att veta mer om oss, vad vi gör och vad som gör vårt erbjudande unikt på marknaden? Välkommen att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor!

Ta även en titt på videon nedan ”Optilon- optimizing supply chains”.

Högsta kreditvärdighet

Optilon AB har sedan februari 2008 ”Högsta Kreditvärdighet” enligt UC AB. Det innebär att UC AB värderar det som mycket låg risk att göra affärer med Optilon AB. UC Riskklass klassificerar företag mellan 1 och 5, där 5 innebär lägsta risk. Optilon har alltså riskklass 5 på skalan. UC AB har lång erfarenhet av att utveckla scoringmodeller och de statistiska metoder som används är allmänt vedertagna och har en mycket hög precision med internationella mått mätt.

2012 sänktes Optilons riskprognos ytterligare till 0,01 % vilket är lägsta möjliga värde, detta innebär att Optilon är det mest välskötta bolaget i sin bransch samt tillhör de absolut tryggaste företagen i Sverige.

Vill du veta mer om oss och vårt erbjudande?

Kontakta gärna Optilons VP Sales & Marketing Jens Stenquist på  +46 709 379 285 eller jens.stenquist@optilon.se.

Dela